Fönstermålningen

0

Posted by Brolin | Posted in Medlemsinlägg | Posted on 27-11-2015

Under måndagen (23 nov) efterbesiktigades de fönster med anmärkningar från tidigare besiktning (22 okt), och det konstaterades att det kvarstår anmärkningar. Anmärkningarna är huvudsakligen tre typer: tunna färglager på droppnäsor (främst på väderutsatta fönster), fastmålade fönster och färgstänk.

Vissa kompletteringsarbeten kommer att kunna utföras i år (stänk och fastmålade fönster), medan kompletterings-målning kommer utföras först i maj 2016.

 

Många balkongtrösklar i fastigheten är i dåligt skick. Styrelsen har ambition att se över dem under 2015-16. Detta ingår inte i upphandlingen av den pågående fönsterentreprenaden (endast lackning), utan är ett separat extraarbete. Styrelsen har däremot för avsikt att påbörja översynen av trösklar med störst luftläckage redan under 2015. En snickare är nu kontaktad.

 

Trevlig första advent

Hälsar Styrelsen

Comments are closed.