Målning av fönster 2015

0

Posted by Brolin | Posted in Medlemsinlägg | Posted on 23-06-2015

Utvändig målning av fönster
Start 17 augusti

Vi kommer renovera våra lägenhet- och trapphusfönster med start den 17 augusti. Styrelsen har anlitat Engbergs Måleri AB för denna entreprenad och hela arbetet beräknas ta 4-6 veckor, lite beroende av väderförhållanden. Ungefär en vecka tar det per lägenhet.

Tvättning, slipning och två strykningar av yttre fönsterbågar och fönsterbläck ingår. Om DU som lägenhetsinnehavare vill passa på att få fönstret målat även invändigt (t.ex. fönsterbräda, fönster-smyg m.m.), så kan du välja att göra detta samtidigt. Detta blir i så fall ett kompletteringsarbete som du själv ansvarar för. Om du är intresserad av en invändig målning kontaktar du Åsa Hydling (nedan) och kommer själv överens om målningens omfattning och pris för detta.

Styrelsen har också ambitionen att åtgärda de balkongdörr-trösklar som har stort luftläckage. Slipning, påbyggnad, lackning och listning för motlägg planeras för lägenheter med stora läckage. Styrelsen vill att du som har ovanligt stort luftläckage vid balkongtröskeln anmäler detta (Läckaget är mest tydligt under vinterhalvåret).

Alltså
1) Meddela styrelsen (Mårten, via mail) om du har stort läckage vid balkongdörren.
2) Kontakta Åsa om du vill passa på att samtidigt måla fönstret invändigt.

 

Styrelsen

Kontaktuppgifter

Åsa Hydling (Engbergs Måleri AB ), 076-766 7488
Mårten Vinterbäck (styrelseledamot), cmg.vinter@gmail.com

Comments are closed.