Vi behöver din hjälp i färgval på nya dörrar

0

Posted by Brolin | Posted in Medlemsinlägg | Posted on 04-12-2014

Vi har en klar majoritet för att vi ska byta till säkerhetsdörrar och en orderbekräftelse kommer att skickas till Secor/Daloc. Troligen kommer de nya dörrarna att kunna monteras under januari. Vi återkommer med exakt besked när vi vet.

Det som återstår efter det extra föreningsmöte som vi hade den 26 november är val av färg på dörrarna. Därför har vi målat några dörrar i olika färger som vi har som alternativ till dagens färg. Färgerna är valda efter den princip som gällde när trapphuset målades om. De färger som används på utsidan av huset ska ”följa med” in i trapphuset enligt den färgexpert som då anlitades.

Kring den vita dörren har vi målat fodret grått. Man kan som alternativ välja en mörkare grå färg eller helt enkelt samma färg som dörren. Den vita färgen ska vara densamma som övre delen av väggarna även om nyansen verkar skilja lite idag.

Kring en del av den ljusgrå dörren har vi målat fodret mörkare bara som exempel hur det skulle kunna se ut med olika färg på foder och dörr.

Exempel är också medskickat på befintlig färg som jämförelse och som alternativ dvs att vi behåller nuvarande färg.

Vi har också fått förslag på nya trycken (handtag) på dörrarna från Secor. Dessa ingår i priset och kan hittas på nätet. De heter Epok 1930 och kommer från ASSA (finns på nätet http://www.byggbeslag.se/trycke-assa-1930-wc51036-52230.aspx ).

Vi vill nu ha era röster på vilken färg vi ska välja på dörrarna. Du kan lägga 2 förslag, nämligen:

Alternativ 1= det du helst vill ha

Alternativ 2 = det du kan tänka dig om inte ditt första val går igenom.

Lägg en lapp med ditt förslag i Kickans postfack (WIK i 14B) före den 20 december!

Ljusgrå dörr Mörkgrå dörr Nuvarande färg Röd dörr Vit dörr

Tack på förhand för din hjälp!

Styrelsen

Comments are closed.